2011. május 13., péntek

Otthonos terasz

Terasz: Elkezdtem a terasz lilává varázslását, mert úgy döntöttem, a nyár első felében lila lesz, a másodikban pedig zöld. ( Itt vannak az eredeti tervek )Megpróbálom úgy megcsinálni, hogy ne kelljen költeni, csak maximum 1-2 apró kiegészítőre, viszont otthonos is legyen. Eddig mindkettő elég jól megy. 
1. Ezidáig egy fillért sem költöttem rá. Összeszedtem minden lilaságot, amit itthon találtam, lila takarókat, párnákat, és egy gyönyörű lila virágos anyagot is terítőnek, amit még kreatívkodáshoz vettem (majd jó lesz valamire címszóval)..hát most jó lett...
2. Otthonosnak nagyon otthonos lett, mert ahogy a lányok hazajöttek a suliból, rögtön birtokba vették, és egész délután kint voltunk. Adélka kisajátította az egyik padot, és feltett lábakkal olvasgatott rajta, aminek nagyon örültem, le is fotóztam őt. A célomat már elértem, mindenkinek tetszik.


Amit még szeretnék - de ahhoz el kell mennem vásárolni- egy szép lógó lila virágot a fagerendára felakasztott kovácsoltvas tartóba, és ha lehet még kapni ebből a virágos anyagból, akkor veszek még belőle, és varrok belőle néhány párnát a másik padra is. Ja, és ki ne felejtsem, hogy a lila kis vázába akarok csinálni néhány lila papírvirágot, csak kell vennem csomagolópapírt hozzá. Szerintem ennyi elég is lesz teraszberendezésnek.  
Addig is, míg ezek elkészültek, én is odaültem a lila ruhámban dekorációnak.... Remélem nektek is sikerült ihletet adnom!

7 megjegyzés:

  1. irigyellek a teraszért... még akár lilában is elképzelem csak lenne már... kiülni az esőben, hallgatni hogy kopog a tetőn a vizcsepp, vagy a tűző naptól kis árnyékba menekülni... no, mostmár hogy beleéltem magam tényleg irigyellek

    VálaszTörlés
  2. Azt kérdezed hogy tetszik?NAGYON!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ma délelőtt rossz volt a blogger, és elvesztek a hozzászólásaim...

    VálaszTörlés
  4. Kata írta:
    Azt kérdezed hogy tetszik?NAGYON!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Szuper,jó lett!Ügyes Vagy Krisztikém!Legyen mindig időtök,hogy megadjátok a módját a pihenésnek is!Ihletet adni sikerült még egy függő ágyat is szerezzél be az arra tévedt "vándor" lelkemnek!:)
    Szép napot kívánok!Marika

    VálaszTörlés
  6. Kósa Andi írta:
    irigyellek a teraszért... még akár lilában is elképzelem csak lenne már... kiülni az esőben, hallgatni hogy kopog a tetőn a vizcsepp, vagy a tűző naptól kis árnyékba menekülni... no, mostmár hogy beleéltem magam tényleg irigyellek

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm lányok!!! Nekem is tetszik. Ma is kint dolgoztam reggel, és olyan jó volt kiülni!

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)