2012. június 10., vasárnap

Cseresznyés pite

Annyi cseresznyét szedtünk a fánkról, hogy már nem bírtuk megenni, ezért cseresznyés pitét  sütöttünk belőle.






Hozzávalók: 4 tojás, 35 dkg porcukor, 35 dkg liszt, , 1,5 dl tej, 1,5 dl étolaj, 1 csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, kimagozott cseresznye. 



Cseresznyés pite elkészítése:
A 4 egész tojást a porcukorral a vaníliás cukorral kikeverjük, beleöntjük a tejet és olajat, a lisztet, a sütőport. Kivajazott lisztezett tepsibe öntjük. A tésztába szórjuk a kimagozott cseresznyét. Előmelegített sütőben 180 C-on 30 percig sütjük. 2 ilyen adag lesz belőle.

2 megjegyzés:

  1. Na persze akinek ilyen ügyes segítsége van.Szó szerint jól kisütöttétek.:)

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki - ügyesek vagytok!:)
    Szeretettel gondolok Rátok!
    Marika

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)