2012. augusztus 19., vasárnap

Scrap- digiscrap

Régóta szemezek a scrap technikával, nagyon tetszik. Eddig sem időm, energiám, sem akaraterőm nem volt nekivágni. Tegnap azonban Anett inspirált, így ma letöltöttem az Iphone-omra 5 programot is, és esti szoptatás közben összedobtam pár oldalt. Itt vannak. Odavagyok tőlük, főként, hogy ezek az elsők, amiket valaha készítettem. Valószínűleg tapasztalt scrap készítők megmosolyogják, de nekem nagyon tetszenek. Tuti, hogy a következő etap az lesz, hogy új fejlécet scrap-elek magamnak. :)
5 megjegyzés:

 1. Nagyon jól tetted hogy belevágtál.Itt is igaz hogy "gyakorlat teszi a mestert" szóval csak tovább tovább előre:)Az SB-n és a Cewén is rengeteg hasznos ötletet tanácsot találsz.Az árnyékolással kezd rendkívül feldobja az oldalt. További jó Screppelést.

  VálaszTörlés
 2. Vigyázz Kriszti, mert beszippant a digiscrap...!
  Nagyon egyetértek kreatívhittel. Próbáld ki az árnyékolást, mert attól lesz "olyan mintha" valódi screppelt oldal lenne.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm az ötleteket!! Egyelőre ezek az alap programok vannak meg a telefonomon, mert csak szoptatás közben érek rá vele foglalkozni, de ami késik, nem múlik...

  VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)