2012. március 18., vasárnap

Tavaszi nagytakarítás a kertben, a házban, és az életünkben....

Karácsonykor úgy alakult minden, hogy azt gondoltam, 2012 lesz életem legjobb éve....nem jött be...Januártól folyamatos betegségeskedéssel küzdöttünk, kórházban is voltunk, nehéz heteket, hónapokat éltünk. Mostanra már túl vagyunk a kontroll vizsgálatokon is, és nagyon remélem, hogy a szép idő beálltával a kerti takarítással együtt az életünkből is kitakaríthatjuk a sok megpróbáltatás nyomát, és újult erővel, mint a tavasz feléledhetünk mi is, és minden visszakerül a régi kerékvágásba. Szombaton végre bundazsák nélkül vihettem Dorkát a babakocsival, a lányok pedig végig görkorizták a 8 km-es sétautat. Mikor hazaértünk, kint ragadtunk a kertben, és mindenki tenni-venni kezdett. Most éreztem először azt, hogy talán vége van télnek, a borúnak, a betegségeknek. El is határoztam, hogy a házban is csinálunk egy nagy rendet, és megpróbáljuk rendszerezni a dolgainkat. Most erőt is érzek hozzá. Ma is az egész napot a kertben töltöttük, és délután ismét görkorizni vittem a lányokat. Szinte nyári időjárás volt.

Szombaton a bicikliúton görkoriztunk a szomszéd faluig.

Az utóbbi 2 hónapban sajnos eléggé hanyagoltam a blogot, annyi minden volt, a kórház óta szinte a kezemben lakik Dorka, és még sok egyéb feladat hárult rám, ezenkívül alig aludtam valamit Dorka sok éjszakai kelése miatt. De ez nem jelenti azt, hogy tétlenkedtem volna, csak rengeteg más feladat vette el az időmet a kreatívkodástól. Idénre több olyan dolgot is tervezek, amihez majd másfajta kreativitás fog kelleni, úgyhogy tervezek új témáról is írni majd itt a blogban is.

Egy kis rendrakás ráfért már a kertre is.

5 megjegyzés:

  1. Kívánom neked/nektek, hogy minden tervetek valóra válljon!

    VálaszTörlés
  2. Szurkolok nektek, hogy minden jól menjen. Kíváncsi vagyok az új terveidre is is!

    VálaszTörlés
  3. Krisztikém - helyénvaló a kívánságod és ehhez én csak szeretetet,megértést és elfogadást kívánok neked és az egész családnak.Túl vagytok a sok megpróbáltatáson!Nagyon jó egészséget mindnyájatoknak és szép tavaszt kívül-belül;
    Ti csak nyíljatok és illatozzatok,
    mint réten a virág
    hívogat már
    a kis madár dala
    - szalad a fény -
    gyertek ki a szabadba
    csalogasson a napsugár
    fénye járjon át minden kis szobát;
    csillogjon a kisleányok szeme
    ez legyen mindig szívetek tükre!

    Itt jártamban ölellek benneteket!
    Marika

    VálaszTörlés
  4. Nem egyszerű napok vannak az biztos.De már süt a nap és ez jó.Vidám örömteli tavaszt a családnak.

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)