2011. június 2., csütörtök

Dézsában vizinövény

Mint már írtam (itt>>), szereztem egy dézsát az eresz alá a teraszra. Hétfőn az uram meglepett két kis növénykével, amit bele is tettünk, csoda gyönyörűséges a látvány.


Ma délután vihar volt, esett az eső, és eső után is lefotóztam...kár, hogy a csobogást nem halljátok. A dolgozóasztalom itt van a terasz ajtó mellett, és olyan jó hallgatni, ahogy csöpög még mindig bele a víz az ereszről. Mint egy csobogó. Kellene bele egyet rendszeresíteni. (mondjuk egy solar csobogót...)

3 megjegyzés:

  1. Nem ereszti ki a vízet a dézsa?Nekem egy kisebb van...Milyen növényt vegyek bele? Tettetek a vízbe valami extra nemtudom én mit is? :)

    VálaszTörlés
  2. Képzeld el, hogy amikor hoztam, teljesen hézagos volt, de 2 esőzés után úgy megszívta magát, hogy nem ereszt! Nem tettünk semmit a vízbe, de vannak is benne már szúnyoglárvák. Majd teszünk bele aranyhalat, meg békákat, azok megeszik. A növény egy olyan 150 Ft-os növény, amit bármelyik kisállat kereskedésben, vagy akvarista boltban lehet kapni a halas részlegen.

    VálaszTörlés
  3. Köszi! Tényleg,a szúnyoglárvák.:( Jaj,de nem szeretem a szúnyogokat,főleg tenyészteni nem kéne..)Igen, a kapát is bele szoktuk tenni hordóba,hogy megdagadjon a víztől és akkor nem lötyögött már.:)

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)