2011. május 6., péntek

Facsipesz majom- Tree clip monkey




Facsipesz majom: Az iskolában az osztályok ajtaját ki szokták dekorálni. Általában a gyerekek nevei szerepelnek valamilyen ábrán, vagy alkotáson. Mi is készítettünk Zsófi osztályának ajtajára egy nagyon egyszerű kis feliratos facsipesz majomparádét. (Sajnos a képeket mobillal csináltam, ezért rossz minőségűek, de látszik a lényeg rajta.)

Facsipesz majom hozzávalók: facsipesz, színes kartonpapír vagy dekorgumi, drót, kicsi gyöngyök, és a díszítéshez festék, vagy flitter, vagy gyöngy, vagy ami éppen van otthon.

Nagyon egyszerűen elkészíthető, én előkészítettem, és gyerekek egyedül meg is csinálták, ki-ki a saját ízlése szerint.


Facsipesz majom elkészítése: a csipeszt díszítjük festéssel, vagy ragasztunk rá gyöngyöket, flittereket, papírdarabokat. A fejéhez 3 db kör kell, 1 nagy és 2 kicsi a füleinek. Kivágjuk, megrajzoljuk az arcot,összeragasztjuk. Kivágunk egy kis színes gallért dekor gumiból, vagy kartonból, azt is aláragasztjuk, és az egész fejet ráragasztjuk a csipeszre ( a felső részére, ha álló majmot szeretnénk, az alsó részére, ha fáról lelógó majmot szeretnénk). Végül drótból kezet-lábat csinálunk, és ráerősítjük.

Tree clip monkey  ingredients: tree clip, color paper or cardboard or decor rubber, wire, small beads. For decoration paint or sequins, or beads, or just what you have at home.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)