2011. március 1., kedd
Recept- Linzer
Linzer:
Hozzávalók: 30 dkg liszt, 25 dkg margarin, 10 dkg kristálycukor, 1 tojás + 1 tojásfehérje, vaníliás cukor, darált dió, savanyú lekvár (több lekvár receptet is írok).
Elkészítés: Összegyúrjuk a hozzávalókat, és 1 órára hidegre tesszük. Kinyújtjuk, és kiszaggatjuk szív és csillag formára, a felének a közepét is lyukasra csináljuk (én a jegygyűrűmmel szoktam a közepét kilyukasztani). Tojásfehérjével megkenjük, és 200C-on megsütjük. Nem szabad hagyni megpirulni. Amikor kivesszük, összeragasztjuk a lekvárral, és meghintjük porcukorral.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A gombás csirke mellet elkészítem,,valamint a linzert is .További jó anyabanyáskodást..
VálaszTörlés