2015. január 20., kedd

Jelmezek házilag- bagoly jelmez

Mindig házilag készítem a jelmezeket. Nem esek túlzásokba, mindent a lehető legegyszerűbben oldok meg. Itthon talált alapanyagokból dolgozom, vagy vásárolok némi plüss anyagot, mert azzal nagyon könnyű dolgozni, nem foszlik, így varrni sem kell, csak vágni, kötni.

Bagoly jelmez

Fogtam egy barna sapkát

Karton papírból kivágtam a szemeket

Kétoldalú ragasztóval rögzítettem a szemeket a sapkára, mert jól tart, de a bál után simán eltávolítható.

Egy nagyobb darab barna plüss anyagot terítettem a vállára, ezt persze meg lehet festeni egy kis festékkel úgy, hogy tollak is legyenek rajta. Egy régi könyv még kelléknek jól jön, vagy egy kartonpapírra ráírhatjuk, hogy lexikon, és a nyakába akaszthatjuk.

Egyéb jelmez ötleteim:

1 megjegyzés:

  1. Sok segítséget adtál nekünk ezzel a baglyos jelmezzel. :) A kisfiam is élvezte, mikor együtt készítettük. A hozzávalókat netről rendeltem meg, például a színes papírokat http://www.vertespapir.hu/index.php?id=termekek&product=dekorkarton_355gr_48x68cm_bord%D3__25_ivcs__silverball&search_co=karton&art_id=9329 mivel sajnos sokat dolgozom, így nem volt időm mindent beszerezni. Hétvégén pedig el is készítettük a jelmezt. Tényleg nagyon kreatív, ötletes és könnyen elkészíthető. :) Hisz szinte minden megtalálható otthon. :)

    Szép napot kívánok Nektek! :)

    Anna :)

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)