2013. november 20., szerda

Éva magazin

Hétfőn kreatív karácsonyi csomagolásokat fogok bemutatni a tv-ben a Család Barát magazinban. Tegnap megvettem hozzá a sok gyönyörű alapanyagot, és este gyönyörködtem bennük, elterveztem, miket fogunk készíteni.

Ezeket a csomagolókat vettem
...és ezeket a magazinokat :)))
Útközben hazafelé szert tettem egy ÉVA magazinra Mollie Makes melléklettel, és az adventi különszámra, az ÉVA ADVENT-re is. Őszintén szólva még sosem olvastam Éva magazint, de nagyon megfogott már a borító is, és hát a különszám 374 adventi ötletet ígért, úgyhogy muszáj volt hazahoznom! Ma reggel átlapoztuk Dorkával, és máris karácsonyi hangulatom lett! 


Gyönyörű képekkel inspirálódtam, sőt több nagyon szép  karácsonyi csomagolást is találtam benne! Dorka is nagy örömmel nézegette, úgyhogy nyugodtan végig tudtam lapozni. Azt hiszem meg is van a karácsonyi menüm! Szenteste nálunk lesz a család, és valami újat akarok készíteni, nem a tavalyi menüt ismételni, szóval nagyon megörültem az új recepteknek, amik a képek alapján szuperek lehetnek! 


A karácsonyfa díszektől kezdve a kézi készítésű ajándékokon át a finom süteményeken keresztül az ünnepi terítékekig mindenről szó esik, és tényleg rengeteg egyszerűen kivitelezhető szép ötletet lehet meríteni. TETSZIK ez a magazin...

Ami még nagyon jó ötlet, hogy november-decemberre napra lebontva ad ötleteket, hogy szépen kényelmesen hogyan tudunk felkészülni a Karácsonyra! Úgyhogy munkára fel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)