2013. augusztus 22., csütörtök

NŐ iskola Kecskeméten

A Kreatív Anyabanya NŐ iskola 5 alkalommal péntekenként lesz Kecskeméten. Előreláthatólag a következő napokon (de az időpont változtatás jogát fenntartom) : 2013. október 18, november 22, 2014. február 21, március 21, április 11.

Ez nem egy előadás sorozat, vagy kurzus lesz, hanem egy olyan igazi NŐknek való foglalkozás, ahol mindenki önmaga lehet. Olyan  órákat szeretnék Veletek eltölteni, ami csak a miénk, ahol csak NŐK leszünk, és nem anyák, feleségek, munkavállalók :)

Néhány órára kiszakadunk a hétköznapokból, és beszélgetünk kötetlenül lelki dolgokról, önértékelésről, önbizalomról, lelki terhekről, kikapcsolódásról. Megpróbáljuk megfogalmazni, hogy mire vágyunk, hogyan tudnánk jobban érvényesíteni magunkat. Hogyan tudnánk boldogabb életet élni, jobban szeretni önmagunkat, ezáltal pedig jobban elfogadtatni magunkat másokkal is.
Beszélgetünk még a külsőnkről is, hogy hogyan adhatnánk jobb megjelenést magunknak, hogyan lehetnénk csinosabbak, szebbek, hogyan mutathatnánk meg előnyös oldalunkat egyszerűen a hétköznapokban.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, kérlek, hogy jelentkezz a kreativanyabanya@gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)