2013. július 19., péntek

Az én SZAPPANOS műhelyem

Januárban vásároltuk meg a régen áhított csarnokot az Urammal, amiben sok minden lesz, többek között az én szappanos műhelyem is :) Amikor megvettük a csarnokot, - ami egyébként egy ipartelepen van- olyan lepusztult volt, hogy nehéz volt elképzelni, valaha is lesz benne szappan. Aztán teltek a hónapok, és testet öltött az ÉN MŰHELYEM :)  Nagyon szeretem már most, pedig még nincsen berendezve. Kb. 2 hónapja készen várja, hogy egyszer majd birtokba vegyem, kitakarítsam, és berendezzem magamnak. Nagyon- nagyon köszönöm az én csodálatos férjemnek, aki munkát, időt, fáradtságot és persze pénzt nem kímélve, ilyen szép műhelyt készített nekem, minden igényemet figyelembe véve.

Ezek az első képek. Itt már leverték a vakolatot, sajnos előtte nem fotóztam, pedig kemény volt :)
Következett a vízvezetékezés, és a csempe a vizesblokkhoz, valamint egy ablakot be kellett falazni.

A külső vakolás már elkezdődött, ajtótokot tettek a kis műhelyemre.

A belső vakolás is befejeződött, és kaptam egy új, hőszigetelt ablakot is.

A felső képen a kis műhelyem látszódik kívülről, ami igazából benne van a nagy csarnokban. Itt éppen a csarnokot vakolták.

A kis műhelyemet fehérre festették. Az ajtóba üveg kazettákat kértem, és az is fehér lett. A külső csarnokrész itt még szárad.

Ahogy azt profi műhelyekben csinálni szokták, külső vezetékezést kaptam, profi konnektorokkal, a tervezett munkameneteknek megfelelő helyekre. A padlót is világos lapokkal burkolták be.

Régóta terveztem, hogy lesz egy falam, ami táblafestékkel lesz kifestve. A műhelyemben ez az álmom is megvalósult, az egyik fal padlótól plafonig táblafestéket kapott.

A külső csarnok tetejét 2 hétig fedték be az új hőszigetelt panelekkel, de már az is készen van, kezd profin kinézni.


...és akkor folyt. köv...most jön majd a takarítás, és ki kell találnom, hogy hogyan rendezzem be, a design-t, meg a bútorokat. Úgyhogy feladat van még bőven :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)