2012. április 30., hétfő

60-as évek öltözék...

Holnap Velodrom Millenárisra megyünk. Mi egy 1965-ös Pannónia motorral vonulunk fel, ezért ahhoz kell hozzáöltöznünk. Szerettem volna egy csinos "A" vonalú miniruhában tupírozott beszárított hajjal menni, de ez az ötletem 3 sebből is vérzik. Egy: mivel jelenleg a kisbabám és a munkám miatt nem tudok 1-2 napnál előbbre tervezni, ezért tegnap este kezdtem gondolkodni, hogy mit is vegyünk fel. Kettő: nincsen és nem is tudok szerezni csinos miniruhát. Három: reggel próbáltam elkészíteni egy 60-as években divatos frizurát, de baromira nem sikerült.


Ezeken nagyon berágtam, úgyhogy délben, amikor Dorka apán aludt, elszaladtam a legközelebbi áruházba, és a leértékelt osztályon "túrtam". Megfogadtam, hogy ruha nélkül nem megyek haza, lesz ami lesz, valamit vennem kell. Ezeket a holmikat az utolsó darabos részlegen találtam. Nekem nagyon tetszenek, és igazán olcsón megúsztam. Ráadásul a kalap alá frizura sem kell...Folyt köv. holnap...

2 megjegyzés:

  1. A holnapi naphoz nagyon jó szorakozást és szép napot kívánok! A ruha megvan , motor kifényezve készen az indulásra! Fiamék is mennek! Ruhája meg van 20évekből való.. Remélem sok kép készül hogy én is tudjam mutatni..
    Tehát jó utat és vigyázzatok Ti is magatokra!

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)