2011. március 4., péntek

Recept- lazac

Lazac recept:
Hozzávalók:
  • lazacfilé, tejföl
  • páchoz: olívaolaj, citromlé, só, mustár, méz, bors, friss rozmaring
  • körethez: előfőzött kuszkusz
Elkészítés:
A lazacfilét bepácoljuk, és 10-15 percig állni hagyjuk, majd kisütjük egy serpenyőben. Mikor mindkét oldala megsült, kivesszük, és a páclébe belekeverjük a tejfölt.
Az előfőzött kuszkuszt kevés vízzel leforrázzuk, és már tálalható is.
Kis tálakba tettem a kuszkuszt, hogy felvegye a formát, mellé tettem a halat, és rálocsoltam a szószt.
Nagyon finom, még a lányaim is megették!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, hogy hozzászólásoddal segíted a blogom tartalmasabbá és érdekesebbé válását! :)